Fisketorget

Foto: Anders Husa

Foto: Anders Husa

Fisketorget, under ledelse av den velkjente kokken Karl Erik Pallesen, er en kombinert sjømatrestaurant og fiskedisk som tilbyr utelukkende lokalfanget sjømat.

Her kan du oppleve det som kanskje er Norges beste fiskesuppe, i tillegg til høye rekesmørbrød, blåskjell, og klassikere som sild & potet. Med andre ord, alt du kan forvente av en god norsk sjømatrestaurant. På kveldstid tilbyr Fisketorget også smaksmenyer – fra fem til åtte retter. Les mer her.

Fisketorget, led by the well-known chef Karl Erik Pallesen, is a combined seafood restaurant and fish monger that exclusively offers locally caught seafood. On the menu is, arguably, Norway's best fish soup, as well as open-faced shrimp sandwiches, mussels, and classics such as herring & potato. In other words, everything you would expect from a good Norwegian seafood restaurant. In the evening, Fisketorget also offers tasting menus - from five to eight courses. Read more here.
Forrige
Forrige

Hekkan Burger

Neste
Neste

Kokko