Hekkan Burger

Foto: Anders Husa

Foto: Anders Husa

Burgerelskeren Ole Dysjaland satte seg som mål å lage Norges beste burger da han startet Hekkan Burger i Sandnes.

Noe må han ha lykkes med, for suksessen har ført til avdeling nummer to i Stavanger. Her er det null kompromiss på gode råvarer. Kjøttet leveres av Prima Jæren. Brødet bakes av Sandnes Bakeri med dobbel dose smør og fløte i stedet for melk. Du blir ikke slank, men du blir lykkelig.

Burger lover Ole Dysjaland had a goal of making Norway's best burger when he started Hekkan Burger in Sandnes. He must have gotten something right, because the success has led to a second shop in Stavanger. Dysjaland does not compromise on quality when selecting his ingredients. The meat is delivered by Prima Jæren. The bread is baked by Sandnes Bakeri with double amounts of butter and cream instead of milk. You won’t lose weight, but you'll be happy.
Forrige
Forrige

Villa 22

Neste
Neste

Fisketorget