Sabi Omakase

Foto: Anders Husa

Foto: Anders Husa

Før Sabi Omakase åpnet dørene var nordmenn nærmest ukjent med ekte japansk sushi servert “omakase”-stil.

Det innebærer at kokken bestemmer menyen basert på hva som er ferskt og tilgjengelig hver dag.

Kun tre dager per uke står kjøkkensjef Roger Asakil Joya i ensom majestet foran ti heldige gjester. Det aller beste av norsk sjømat får følge av noen penselstrøk med lagret soyasaus, en knivsegg salt med tørket sjøgress, eller noen dråper yuzu. Prøv sake i stedet for vin til måltidet! Bord må forhåndsreserveres. Les mer her.

Before Sabi Omakase opened its doors, Norwegians were mostly unfamiliar with authentic Japanese sushi served "omakase" style, where the chef decides the menu based on what's fresh and available every day. Only three days a week, chef Roger Asakil Joya stands alone in front of ten lucky guests. The very best of Norwegian seafood gets some brushstrokes of aged soy sauce, a pinch of salt with dried seaweed, or a few drops of yuzu. Why not try a sake pairing? Booking is essential.
Forrige
Forrige

Re-naa

Neste
Neste

Villa 22