Re-naa

Foto: Anders Husa

Foto: Anders Husa

Re-naa var den første restauranten utenfor Oslo som fikk en Michelin-stjerne og er per i dag den eneste norske restauranten i Michelin-guiden med to stjerner.

Sven Erik Renaas meny kunne vært servert hvor som helst i verden, inkludert Paris og Tokyo, og fortsatt vært blant byens aller beste restauranter. Rene norske smaker møter fransk eleganse i en meny som byr på alt fra tartar med kaviar, til breiflabb med trøffel og smørsaus, til reinsdyr med beinmarg og rødbeter. På servicesiden er du også i de beste hender. Vertinnen Torill Renaa vil få deg til å senke skuldrene og nyte kvelden. Bord må forhåndsreserveres.

Re-naa was the first restaurant outside Oslo to receive a Michelin star and is now the only Norwegian restaurant in the Michelin guide with two stars. Sven Erik Renaa's menu could be served anywhere in the world, including Paris and Tokyo, and still be among the city's top restaurants. Pure Norwegian flavors meet French elegance in a menu that offers everything from tartare with caviar, to monkfish with truffle and butter sauce, to reindeer with bone marrow and beets. Hospitality is of equal importance here. The hostess, Torill Renaa, will make sure you relax and just enjoy the evening. Booking is essential.
Forrige
Forrige

Tango

Neste
Neste

Sabi Omakase