Tango

Foto: Anders Husa

Foto: Anders Husa

En av Norges mest kjente TV-kokker, Kjartan Skjelde, står bak Tango. Etter at restauranten flyttet til nye lokaler for noen år siden har nivået på maten kun gått én vei – oppover.

Lokale råvarer i sesong behandles med stor respekt og serveres på klassisk vis med en moderne vri. Perfekt grillet sjøkreps kommer med en skalldyrsuppe ved siden, piggvar overøses med smørsaus og steinbitrogn, og røkt and får følge av en vårgrønn ramsløksaus. Reservasjon anbefales.

One of Norway's most well-known TV chefs, Kjartan Skjelde, is the man behind Tango. Ever since the restaurant moved to new premises a few years ago, the level of food has only gone one way – upwards. Local and seasonal produce is treated with the utmost respect and served in a classic way with a modern twist. Perfectly grilled langoustines are accompanied by a shellfish soup, turbot is drizzled in butter sauce and lumpfish roe, and smoked duck comes with a forest green ramson sauce. Booking is recommended.
Forrige
Forrige

Renaa: Matbaren

Neste
Neste

Re-naa